Eksperienca e madhe në fushën e sigurisë së biznesit, e mbledhur në më shumë se 25 vjet, lejon Redimec t’u ofrojë klientëve të saj një gamë të gjerë të produkteve dhe sistemeve për sigurinë e proçeseve në ndërmarrje.

Redimec është partner i RSM për furnizimin e sistemeve të sigurisë.

RSM shpërndan produkte nga player më të mëdhenj botërorë në fushën e sigurisë dhe menaxhimit dhe kontrollit të proçeseve, ndër të cilat mund të përfshihen SICK, SCHMERSAN, INXPECT.