Për klientët tanë është në dispozicion një seksion Http File Server nga i cili mund të bëni ndarjen e skedarëve përmes autentifikimit.

Nëse nuk keni emër përdoruesi dhe fjalëkalim, na kontaktoni.

PROÇEDURA E HYRJES NË ZONËN E DOWNLOAD/ UPLOAD:

• klikoni në ikonën “HYR”

• futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që ju janë dhënë nga Redimec

• klikoni në ikonën “File Station”

• do të shfaqet një ekran me dosjen përkatëse, kur të hyni do të shfaqen skedarët në dispozicion

• Klikoni në dosjen që dëshironi të shkarkoni për të shkarkuar

• Kliko në butonin “Komande të tjera” dhe zgjidhni “Download”

• Për të ngarkuar një skedar klikoni në butonin “Upload”

• Zgjidhni skedarët që do të ngarkoni ose krijoni një dosje të re

• Filloni ngarkimin duke klikuar butonin “Hap”

 

Për të shkarkuar udhëzuesin e hyrjes në formatin pdf klikoni këtu.