Të gjitha dokumentat mund të shtypen në riprografi dixhitale, si me ngjyra dhe bardhë e zi, nga formati A6 deri tek formati A0 me lloje të ndryshme të lidhjes (unaza, pika metalike, ngjitëse, shufra, etj.).

Për të plotësuar ofertën shtohet dhe shërbimi i skanimit nga formati A6 në formatin A0.

Eshtë e mundur gjithashtu realizimi i formateve të personalizuara sipas kërkesave të klientit, si dhe tipe të ndryshme libërlidhje.

 

Shërbimi ynë garanton:

    • Kosto të ulëta shtypi

    • Asnjë kosto për instalime

    • Imazhe me cilësi të lartë (fotorealist)

    • Nuk ka kufizime të shtypjes

    • Dorëzim i shpejtë

    • Mundësia për të ndryshuar shpesh tekstin dhe imazhet,

       pa pasur problem për kopjet e vjetëruara

Këto shërbime me vlerë të shtuar të lartë dhe të vështira për t’u gjetur janë në dispozicion përmes Qendrës së Shtypit Rediprint (shoqëri e Grupit Redimec) ku në rreth 200 metra katrorë janë në dispozicion dhjetëra makina për shtypjen e çdo lloji të dokumentacionit.  www.rediprint.it.