KUSH JEMI

Në vitin 1996 falë bashkëpunimit të dy miqve Redimec, një kompani e specializuar nё realizimin e manualeve teknikё sipas standardeve KE pёr makineri dhe impiante industriale. Gjatë viteve, përkrah krijimit të manualeve të përdorimit dhe të mirëmbajtjes, janë shtuar shërbime të tjera për të ndihmuar klientët në zgjidhjen e problemeve që lidhen me zbatimin e rregullave dhe ligjeve të Direktivave më të ndërlikuara.

Redimec nuk e lë pas dore nevojën e klientëve të saj për të komunikuar dhe transmetuar informacione në mënyrën më të saktë dhe më të sigurtë, duke u kujdesur për çdo koncept në detajet më të vogla.

Për më tepër, përmes divizionit të saj të përkthimit, ofron shërbime përkthimi në të gjitha gjuhët.

Për të vërtetuar dhe lokalizuar më mirë informacionet e përkthyera, në 2003 Redimec fillon bashkëpunimin me kompaninë Wordland (wordland.co.uk), e cila kryen të dokumentave në anglisht në Angli dhe në vitin 2005 fillon bashkëpunimin me kompaninë Wortwert (wortwert.eu), e cila ofron shërbime përkthimi dhe revizione të teksteve në gjuhën gjermane në Austri.

Karakteristikë unike për firmën Redimec është Qëndra e Printimeve për fotokopje / tipografi ku mund të gjeni, përveç shtypjes së dokumentave teknike në të gjitha formatet, edhe shërbime të tilla si prerja me laser, shtypja e piktogrameve të sigurisë, komplotimi, prototipizimi i shpejtë, shtypja në objekte, banderola, qëndisje, shtypje në materiale veshjesh, etj. (rediprint.it)

Sot, pas më shumë se 25 vjet, Redimec bën pjesë tashmë në një grup ndër kompanitë e para në Itali në fushën e krijimit dhe përkthimit të manualeve dhe dokumentave teknike dhe në ndihmë për të arritur etiketimin dhe çertifikimin e produkteve falë dhe qëndrave të ndryshme në vendet evropiane.

Organizimi, pasioni, kujdesi për detajet, puna në grup dhe sinergjia midis kompanive të ndryshme të kompanisë Redimec, na lejojnë të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë, në kohë të shpejtë dhe në konfidencialitetin më maksimal të informacioneve të trajtuara, të gjitha me një kosto shumë të ulët dhe jashtëzakonisht konkurruese.

Për këtë arsye, Redimec është zgjedhur nga mbi 1500 klientë midis kompanive të vogla dhe të mëdha shumëkombëshe, të sektorit tregtar në veçanti në industrinë e paketimit, e farmaceutikës, në sektorin mekanik, kimik dhe ushqimor.

Grupi Redimec në Itali ka tre njësi prodhimi, një njësi tregtare dhe një qënder kopisterie e kthyer në dyqan për shitje edhe për publikun.

Gjithashtu, disa produkte janë në dispozicion për shitjen online ndërmjet plataformës Amazon. Njësia e re përmban më shumë se 40 vende pune në hapësira të mëdha dhe zona të përbashkëta për të përmirësuar mirëqenien e punës dhe për të arritur efektivitet më të madh të rrjedhave të punës mes njerëzve me qëllim të një ndarje të vërtetë të proceseve të punës.

Grupi Redimec ka mbi 1600 m2 hapësira produktive në vende të ndryshme të Bashkimit Evropian.

Chiara Tenconi

Chiara Tenconi - Përkthime dhe realizim manuale teknikë - chiara.tenconi@redimec.it

Maria Vittoria Barbarini

Maria Vittoria Barbarini - Validim farmaceutik - vittoria.barbarini@redimec.it

Silvia Biffi

Silvia Biffi - Project Manager - silvia.biffi@redimec.it

Marcella Cariniti - Komerciale - marcella.carniti@redimec.it

Andrea Bernocco

Andrea Bernocco - Projektim mekanik - andrea.bernocco@tiscali.it

Laura Porta

Laura Porta - Çertifikime dhe etikim - laura.porta@redimec.com

Lorenza Timarani

Lorenza Timarani - Teste, inspektime dhe prova laboratorike - lorenza.timarani@redimec.it

Evilda Lici

Evilda Lici - Dokumente teknike dhe manuale - evilda.lici@redimec.com

Chiara Princiotto

Chiara Princiotto - Administrim - redimec@redimec.it

Jolanda Riga - Administrim - redimec@redimec.it

Claudia Barbieri

Claudia Barbieri - Graphic Design - claudia.barbieri@redimec.com

Manuela Rampoldi

Manuela Rampoldi - Komerciale - manuela.rampoldi@redimec.it

Karina Francisco

Karina Francisco - Komerciale - karina.francisco@redimec.it

Sarah Derogatis

Sarah Derogatis - Komerciale - sarah.derogatis@redimec.eu

info@redimec.it

Elena Riva - Përkthime dhe realizim manuale teknikë - elena.riva@redimec.eu

Clara Restelli

Clara Restelli - Administrim - clara.restelli@redimec.eu

Susy Chirico

Susy Chirico - Graphic Design - susy.chirico@redimec.it

Fabrizio Tunesi - Bashkëpunues

Svetlina Antcheva

Svetlina Antcheva - Qëndra Rediprint

Eleonora Bielli

Eleonora Bielli - Përkthime dhe realizim manuale teknikë - eleonora.bielli@redimec.it

Gaia Bardaro

Gaia Bardaro - Përkthime dhe realizim manuale teknikë - gaia.bardaro@redimec.it

Elena Barbieri

Elena Barbieri - Graphic Design

Dott. Alessandro Mezzini - Përkthime dhe realizim manuale teknikë - alessandro.mezzini@redimec.it

Dott.ssa Francesca Esposito - Përkthime dhe realizim manuale teknikë - francesca.esposito@redimec.it

Matilde Bonacchi

Matilde Bonacchi - Përkthime dhe realizim manuale teknikë - matilde.bonacchi@redimec.it

Maria Barone

Maria Barone - Përkthime dhe realizim manuale teknikë - maria.barone@redimec.it

HISTORIA JONË

1996

Fondacioni REDIMEC: zyrat e para tek Via IV Novembre 54 në Settimo Milanese

1997

Ndrrimi i parë: REDIMEC katërfishon sipërfaqen e punës

1998

BIMU (Milano) panairi i parë

1999

Ndrrimi i dytë: REDIMEC transferohet në Via Libertà

2000

Lind REDICOM

2002

Zyra të reja në Via Libertà

2003

Marrëveshje partneriteti me Wordland (Galles - UK)

2004

Hannover, panairi i parë jashtë Italisë

2005

Marrëveshje partneriteti me Wortwert (Klagenfurt - AT)

2005

Konferencë për bashkëpunim mes firmave evropiane e kinese në Pekin

2006

Makinat e para të shtypjes Ricoh 3260C dhe 3235C 60 faqe/minutë me ngjyra, 600 dpi

2009

REDIMEC fiton çmimin “Impresa di successo” për origjinalitet dhe zhvillim biznesi

2010

Printerat “office” zëvëndësohen nga 2 linja shtypje Ricoh të kompletuara me sistemin e prerjes, përthyerjes, shpimit dhe lidhjes

2011

Hyn në botën e printimit 3D: blerja e printerit të parë profesional 3D

2012

REDIMEC zgjidhet midis bizneseve të Lombardi-së për zhvillimin e praktikave të mira të përgjegjësisë sociale

2013

Për dy vjet rresht REDIMEC ka fituar çertifikaten “Praktikat e mira për përgjegjësinë sociale të bisnesit”

2013

REDIMEC fiton edicionin e katërt për çmimin YouImpresa për videon institucionale më të votuar për cilësinë e realizimit, grafikën dhe argumentin e trajtuar

2014

Për të tretin vit rresht REDIMEC ka fituar çertifikaten “Praktikat e mira për përgjegjësinë sociale të bisnesit”

2015

REDIMEC fiton konkursin “Milano Produttiva” si mirënjohje për aktivitetin e kryer në favor të zhvillimit të sistemit social-ekonomik të Milano-s

2015

REDIMEC bëhet sponsor zyrtar i ekipeve të futbollit ASD UP Settimo

2015

Nis projekti Redi3D, një printer 3D e projektuar dhe e ndërtuar tërësisht nga Redimec

2016

Lind marka REDIPRINT, e gjithë pjesa e prodhimit zhvendoset në qëndra e re në Milano

2016

Redimec shpërblehet për praktikat e mira të biznesit në fushat "Projekte të qëndrueshmërisë mjedisore" dhe "Kualiteti i punës dhe marrëdhëniet me stafin"

2016

Prezantohet zyrtarisht në panairin “Light & Building” në Frankfurt “TIN”, modeli i parë i printerit Redi3D

2017

Zyrat e reja tek Via Einstein

REDIMEC NË FAVOR TË AMBIENTIT

Përpjekjet tona për qëndrueshmërinë janë pjesë integruese e filozofisë të biznesit.

Prej kohësh punojmë për realizimin konkret të këtij principi duke përdorur të gjitha mjetet që synojnë optimizimin e përdorimit të burimeve energjetike.

Duke filluar nga viti 2011, Redimec ka kryer investime të rëndësishme për të arritur efektin më të vogël të mundshëm mbi ambientin me instalimin e paneleve diellore dhe kolonat per karikimin e autoveturave elektrike për të shmangur në këtë mënyrë emetimin në atmosferë rreth 16000 kg CO2.

Të dyja qëndrat e Redimec janë të pajisura me panele diellore me një prodhim energjetik total prej 50 Kw.