Realizojmë vizatime tre dimensionale ku është e mundur të kryeni ngjyrimin e sipërfaqeve (rendering) për një vizualizim real të produkteve, ambientime me transparenca e ndarje, vizatime për katalogët e pjesëve të këmbimit.

Përveç kësaj, ne mund të bëjmë edhe vizatime dinamike ose animacionale, të cilat mund të shërbejnë, për shembull, për të dokumentuar në mënyrë të paqartë montimin e një produkti ose për të ilustruar funksionimin e një makine.

Zyra jonë teknike është gjithashtu në gjendje të kryejë operacionet e inxhinierisë së kundërt, skanimin tre-dimensional, vendosjen në tavolinë të vizatimeve teknike, çmimin dhe realizimin e vizatimeve të përbashkëta duke përdorur platformat më të rëndësishme CAD.

E rëndësishme është mundësia për të realizuar prototipe ose mini-seritë e prodhimit në lloje të ndryshme të materialeve falë përdorimit të makinave të ndryshme të printimit 3D, të gjitha të kryera nga divizioni Redicom (www.redicom.it) (shoqëri e Grupit Redimec).